• Simon Tamás – cre8.hu
    Simon Tamás – cre8.hu UI Designer
  • Simon Imre – cre8.hu
    Simon Imre – cre8.hu Tulajdonos, UI/UX designer

Igen, ikrek vagyunk 🙂

Már több mint 10 éve foglalkozunk grafikai projektek tervezésén és kivitelezésén (webfejlesztés, webdesign, grafikai tervezés, arculattervezés, logó, névjegykártya, reklámanyag, kiadvány, szórólap, brosúra, roll-up, kirakat, csomagolóanyag.). Komplex kreatív szolgáltatást nyújtunk a logó tervezéstől a kiadványig, mindent, ami a profi vizuális megjelenést és hatékony felhasználói élményt elősegíti.

Az utóbbi években a mobil eszközök térhódítása jelentős mértékben átalakította böngészési és internetes vásárlási szokásainkat. Ezért célunk, hogy a weboldalak ugyanazt az élményt nyújtsák mobilon is, mint számítógépen. Hiszünk elhivatottságunkban és szakértelmünkben, segítünk megbízóink márkáinak és termékeinek kitűnni a tömegből.

A mai világban egy validált ötlet ritkán találkozik jó technológiai megoldással. Stratégiai gondolkodásunk és hozzáadott értékünk elősegíti, hogy az ügyfél felhasználói élmény szinten is maximálisan elégedett legyen (UX információs architektúra tervezés, UX research, UX prototípus készítés, wireframe, emotional design).

10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, volt lehetőségünk számos startup céggel, kis-és középvállalattal, valamint jól ismert nagyvállalattal együtt dolgozni, úgymint Ganteline Kft, VitaCer Kft, Cazelis, Szabados Gábor (olimpikon párbajtőröző), Borkomp Fesztivál, Magyar Történelmi Borok Fesztiválja, Auchan, Airport Parking Center, Marketingarc.

Ha egy kép felér 1000 szóval, akkor egy prototípus felér 1000 meetinggel.